ESPECTACLES

Escull el tipus de màgia que més t'agradi i contacta'ns

MÀGIA PER A HOTELS

Espectacle de màgia d’una durada aproximada de 50 minuts, destinat a tots els públics, on s’intercalen jocs visuals i mímics amb veus en off que donen instruccions al mag del que ha de fer, en tres idiomes (castellà, anglès i francès), interactuant amb el públic i utilitzant elements quotidians del dia a dia, tals com diaris, ous, sobres i, com no, cartes. Apareixen alguns animals de companyia, destinats i entrenats per aquest fi i on no tenen cap tipus de patiment, ni reben cap maltractament. És un espectacle destinat a tots els públics i on l’idioma no és important per seguir-lo, tot en un context de broma i diversió, amb alguna interacció voluntària entre el públic i el mag, perquè se sentin partícips del mateix i on al final els espectadors es poden fer fotografies amb el mag i les seves mascotes.

És un espectacle d’escenari on s’aporta tota la infraestructura necessària per dur-lo a terme, escenari, equip de so, micròfons, llums, màquina de fums etc. Únicament el client ha de disposar d’un punt de llum, pel bon funcionament de tots els aparells, tot i que també disposem d’equips autònoms per tal d’adaptar-nos a totes les situacions i espais dels quals es disposi.

Espectacle per a tots els públics, principalment recomanat per a esdeveniments on pugui haver-hi espectadors de diferents idiomes.

Màgia d'escenari