ESPECTACLES

Escull el tipus de màgia que més t'agradi i contacta'ns

MÀGIA DE PROP

Espectacle de màgia d’una durada variable depenent de l’esdeveniment que s’hagi d’amenitzar, destinat principalment a públic adult, tot i que els més petits no se sentiran desplaçats i entendran perfectament els jocs i efectes. Són jocs de petit format on la màgia apareix molt propera a l'espectador, bàsicament jocs de cartes tot i que també s’utilitzen petits objectes quotidians tals com monedes, cordes o mocadors. Aquest tipus d’espectacle està destinat a ser realitzat en bars, restaurants i pubs , durant dinars, sopars, còctels i similars, on la interacció entre el públic i el mag es contínua, donada la proximitat dels jocs. Per acabar, si l’esdeveniment ho permet, es realitza una petita gran il·lusió com a número final.

És un espectacle de prop en el qual, tot i que les necessitats no són gaire grans, s’aporta tota la infraestructura necessària per dur-lo a terme, equip de so, micròfons, llums, etc. L’equip utilitzat és totalment autònom i amb una logística mínima per poder desplaçar-se amb facilitat.

Espectacle per a tots els públics, recomanat bàsicament per a bars, restaurant i on s’hagi d’entretenir el públic/espectadors amb algun moment de màgia.

Màgia d'escenari